Veel geld winnen met gokken? Gebruik deze 5 manieren!

30 oktober 2018

Geld winnen met online gokken

De bedoeling van gokken bij goksites is natuurlijk om geld te winnen. Ook al weet je dat het een kansspel is, er zijn wel dingen die je kan doen om de mogelijkheid dat je winst gaat maken te vergroten. Hier vind je daarom vijf tips die wellicht het verschil kunnen maken.

1: inschrijven bij meerdere goksites

Als je je kansen wil vergroten op het maken van winst bij online gokken, dan kan het slim zijn om je aan te melden bij meerdere goksites. Zit het een dag een beetje tegen bij de ene site? Waag dan een gokje bij een van de andere sites waar je je hebt ingeschreven. Zo kun je een beetje je kansen spreiden merk je dat het daar ook niet valt? Dan kan je nog een keer switchen maar misschien is het dan beter om gewoon toe te geven dat geld winnen er vandaag gewoon niet in zit.

2: slim inzetten

Ga niet zo maar willekeurig inzetten plaatsen, maar zorg dat je erover na hebt gedacht. Verdiep je in de spelregels zodat je de voor jou meest optimale keuzes kunt maken. Heb je niet zo veel geld? Ga dan niet met grote bedragen spelen, maar houd het behapbaar. Slim inzetten is dus voor elke speler afhankelijk van andere criteria.

3: speel met een strategie

In het kader van slim spelen kun je met een strategie winkansen vergroten. Er zijn allerlei systemen, tactieken en strategieën ontwikkeld die je kan gebruiken bij het online gokken. Vaak is zo'n strategie vooral gericht op het plaatsen van je inzetten. Zoals na een verlies bij de volgende beurt het dubbele inzetten. Als je vasthoudt aan je speelstrategie kan je je kansen op het maken van winst verhogen. Zorg wel dat je er eentje kiest die je goed snapt en waar je zelf achter staat.

4: behoud je concentratie

Wat vaak gebeurt tijdens het online gokken bij een goksite is dat je even je concentratie verliest. Zeker bij een online gokkast kan het soms zijn dat je aan een stuk door de rollen laat draaien zonder echt te bedenken dat je met echt geld aan het spelen bent. Houd je hoofd er dus altijd bij en merk wanneer het even wat minder gaat met het maken van winst. Misschien kan je dan op tijd stoppen of voor een ander spel of een andere goksite kiezen.

5: op tijd stoppen en limieten bepalen

Eigenlijk de belangrijkste tip van allemaal: stop op tijd. Ga niet onnodig door met geld inzetten als het een keer tegenzit of als je toch al heel veel gewonnen hebt. Misschien ook handig om vooraf een limiet voor jezelf vast te stellen. Zeg tegen jezelf dat je vandaag bijvoorbeeld maximaal 100 euro wil inzetten en houd je daar vervolgens ook aan.