Wedden op virtual sports

2 december 2018

Op virtuele sport gokken

Heb je al wel eens geld ingezet op sportwedstrijden? En vond je toen ook dat het nogal lang duurde voordat je wist of je wat gewonnen had omdat de wedstrijd nogal lang duurde? Tegenwoordig is daar een oplossing voor, je kunt namelijk bij goksites wedden op virtuele sporten. Het principe blijft hetzelfde, alleen zijn de sporten fictieve wedstrijden die niet echt plaatsvinden. Een algoritme bepaalt computergestuurd welke persoon of welk team de wedstrijd wint. Er zijn wel gegevens bekend van eerdere wedstrijden van het team en ook zie je wat de kans is dat een bepaald team wint. Maar uiteindelijk verloopt de uitslag volledig computergestuurd.

Wat is virtueel wedden op sport?

Bij wedden op virtuele sporten zet je geld in op fictieve sportwedstrijden. De wedstrijden gaan 24 uur per dag door dus je kan op elk moment van de dag terecht om een weddenschap te plaatsen. Je kan inzetten op verschillende sporten, zoals tennis, voetbal, paardenraces, hondenraces, wielrennen, speedway en autoraces. De wedstrijden worden uiteindelijk vertoond op je scherm, meestal in een hoge kwaliteit. En waar je bij echte sporten zoals voetbal meer dan 90 minuten moet wachten, is hier de partij al na zo'n 3 minuten gereed. Dat gaat lekker snel dus.

Wat zijn de voordelen van geld inzetten op virtual sports?

Het voordeel van wedden op virtual sports is dat je meestal elke 90 seconden geld kan inzetten op allerlei sportwedstrijden. Daarbij duurt een partij maximaal drie minuten dus je ziet snel of je wat gewonnen hebt. Je hoeft verder helemaal geen verstand van sport te hebben om eraan mee te doen. Ook kan je virtual sports betting gebruiken om te oefenen voordat je op echte sportwedstrijden gaat inzetten. Je kan 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetten op de sport van je keuze.

Virtual sports betting: de nadelen

Maar niet alles is natuurlijk geweldig aan wedden op virtuele sporten. Een van de nadelen is dat de kans groot is dat je veel geld gaat inzetten, omdat er elke 90 seconden een nieuwe partij begint. Verder heb je helemaal niks aan je kennis over sport, dus analyseren helpt je niet echt verder. Ook vinden sommige spelers dat je met virtueel sportwedden het plezier uit het spel haalt. Is dit bij jou het geval? Dan kun je beter echte sportweddenschappen gaan plaatsen.

Waar kan je het beste gaan gokken op virtual sports?

Zie jij het wel zitten om te gaan gokken op virtuele sporten of wil je het een keertje uitproberen? Dan is het belangrijk om te weten waar je terecht kan. Het liefst bij de betere goksites op het gebied van virtueel sportwedden natuurlijk. Maak een keuze uit de door ons geselecteerde aanbieders uit de lijst hieronder en ga op jacht naar mooie winsten.