Book of Dead

Deze videoslot van Play 'n Go heeft als thema het oude Egypte en ontdekkingsreizigers en beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. Centraal staat ontdekkingsreiziger Rich Wilde die we ook al kennen van gokkasten als Aztec Idols en Pearls of India. Book of Dead is overigens wel echt een kopie van Book of Ra, maar wat vooral opvalt aan deze kast is het hoge uitbetalingspercentage en de extreem hoge variantie (of volatiliteit). Het uitbetalingspercentage staat op meer dan 96%, iets wat bij Book of Ra maar zo'n 94% was. Een aanzienlijke verbetering dus. Daarbij is de variantie wel behoorlijk hoog, wat inhoudt dat je minder vaak iets wint dan bij een lage variantiekast, maar dat als je iets wint die prijs wel vaak fors is.

Zo werkt Book of Dead

Het basisspel bij Book of Dead bestaat uit verschillende symbolen die op 10 winlijnen prijzen kunnen uitkeren. Er zijn de welbekende 10, J, Q, K en A en daarnaast ook nog eens kleurrijke Egyptische symbolen en de figuur Rich Wilde zelf. Het Wild-symbool en de scatter zijn gelijk, namelijk een gouden boek (book of dead). Ze komen voor op alle rollen en bij drie stuks krijg je ook nog eens een kleine prijs. Heb je een winst in het basisspel behaald dan kan je die middels een kaartspelletje ook nog eens proberen te verdubbelen.

Leukste bonusgame

Bij drie of meer scatters wordt de bonus geactiveerd: 10 gratis spins. Daarbij krijg je nog een extra symbool toegewezen voor de free spins starten en dat doet dienst als expanding scatter. Tijdens de free spins kan de bonus ook weer opnieuw vallen (retrigger) wat je weer 10 free spins oplevert. Voor de special effects en heel veel extra bonusgames moet je dit spel dus niet spelen. Er is 1 free spins ronde en daar moet je het mee doen. Maar daar kan je dan wel weer enorme prijzen mee winnen!

Book of Dead gratis spelen

Met het onderstaande demospel kun je Book of Dead gratis spelen. Je ontvangt kosteloos speelcredits om het spel te oefenen.

Book of Dead
Speel gratis

Ik bevestig dat ik 18+ ben

Casino Bonus: Betaal met: Waardering: