Gonzo's Quest

De Gonzos Quest Netent videoslot verteld het verhaal van Gonzo die samen met Spaanse ontdekkingsreizigers op zoek zijn naar een schat. Hij steelt de schatkaart en heeft zijn eigen plan bedacht om op zoek te gaan naar de kostbare schatten op het verborgen eiland El Dorado. Het betreft een slotmachine met maximaal 20 winlijnen en verschillende inzetniveaus, wijzig deze van 1 tot en met 5 en muntwaarden zijn ook in te stellen.

Een belangrijke functie op deze slot is het vermenigvuldigingsspel. Je kan verschillende avalanches activeren bij opeenvolgende combinaties. Symbolen ontploffen en er komen andere voor in de plek. Bij vier of meer avalanches achter elkaar kan je tot wel x5 winsten uitbetaald krijgen (alleen de hoogste winst per actieve lijn zal betalen).

Free Falls vermenigvuldiger

Bij elke speelronde maak je kans op het bonusspel. Bij iedere beurt wanneer er drie free falls symbolen tevoorschijn komen ontvang je 10 free falls.  Tijdens deze beurten zullen de avalanches nog sneller oplopen. De vermenigvuldiger kan hier tot maximaal x15 gaan, dit betekent dat je vijftien keer het reguliere winstbedrag ontvangt op je saldo en de winsten enorm kunnen oplopen. Het mooie is dat tijdens een bonusspel drie free falls symbolen een retrigger bonus geven.

Wild

Een wild symbool komt op velen videoslots voor, zo ook op de Gonzos Quest slot waar het grijze stenen symbool met vraagteken als joker dient en andere zal gaan vervangen. Je kan hierdoor sneller combinaties maken en hoge winsten op je saldo ontvangen. Speel vandaag nog dit spannende spel en ga op zoek naar de kostbare schat.

Gonzo's Quest gratis spelen

Met het onderstaande demospel kun je Gonzo's Quest gratis spelen. Je ontvangt speelcredits om mee te oefenen. Zijn je credits op, dan kun je nieuwe krijgen door het spel te verversen.

Gonzo's Quest
Speel gratis

Ik bevestig dat ik 18+ ben

Casino Bonus: Betaal met: Waardering: