De Gonzos Quest netent videoslot verteld het verhaal van Gonzo die samen met Spaanse ontdekkingsreizigers op zoek zijn naar een schat. Hij steelt de schatkaart en heeft zijn eigen plan bedacht om op zoek te gaan naar de kostbare schatten op het verborgen eiland El Dorado. Het betreft een slotmachine met maximaal 20 winlijnen en verschillende inzetniveaus, wijzig deze van 1 tot en met 5 en muntwaarden zijn ook in te stellen.

Een belangrijke functie op deze slot is het vermenigvuldigingsspel. Je kan verschillende avalanches activeren bij opeenvolgende combinaties. Symbolen ontploffen en er komen andere voor in de plek. Bij vier of meer avalanches achter elkaar kan je tot wel x5 winsten uitbetaald krijgen (alleen de hoogste winst per actieve lijn zal betalen).

FREE FALLS VERMENIGVULDIGER
Bij iedere beurt wanneer er drie free falls symbolen tevoorschijn komen ontvang je 10 free falls. Tijdens deze beurten zullen de avalanches nog sneller oplopen. De vermenigvuldiger kan hier tot maximaal x15 gaan, dit betekend dat je vijftien keer het reguliere winstbedrag ontvangt op je saldo.

WILD
Een wild symbool komt op velen videoslots voor, zo ook op de Gonzos Quest slot waar het grijze stenen symbool met vraagteken als joker dient en andere zal gaan vervangen. Je kan hierdoor sneller combinaties maken en hoge winsten op je saldo ontvangen. Speel vandaag nog dit spannende spel en ga op zoek naar de kostbare schat.

De beste goksites

Top Casino`s