Robin Hood

De Robin Hood videogokkast van Netent heeft free spins, extra wilds en shifting reels. Dit zal betekenen dat de rollen kunnen verschuiven om nog meer opeenvolgende combinaties te maken. Ook zullen er geldzakken verzameld worden in de kisten onder de videoslot zelf. Rollen zullen pas schuiven na een behaalde winst waarbij de vermenigvuldiger oploopt tot maximaal x2. Zelf bepaal je met hoeveel geldinzet je speelt, zo kan je het inzetniveau op 10 instellen en met maximaal 20 lijnen spelen. Ook is de muntwaarde in te stellen van 0,01 tot 0,50 euro. Wil je gelijk met een maximale inzet spelen? Klik simpelweg op 'max bet' en de slot zal dit automatisch aanpassen.

Shifting Reels feature

De shifting reels op de robin hood zal voor de hoognodige spanning zorgen. Behaal een combinatie, de rollen gaan schuiven en je kan keer op keer weer een mooi bedrag binnenslepen. Bij 1 shift krijg je vermenigvuldiger x2, bij 2 shifts vermenigvuldiger x3 en bij 3 of meer shifts vermenigvuldiger x5.

Geldzakken verzamelen

Nadat rollen gaan verschuiven kunnen geldzakken veranderen in wild symbolen. Ze worden in de kist gegooid en nadat je er vier verzameld hebt kan je gratis spins verdienen. Op een kist klikken zal ervoor zorgen dat je prijs wordt onthuld! Ook kan je op de kisten klikken om te zien met hoeveel inzet en winlijnen je speelde op het moment dat er geldzakken werden verzameld. Speel vandaag nog de Robin Hood videoslot en pak een prachtige welkomstbonus bij één van de goksites online.

Robin Hood
Speel gratis

Ik bevestig dat ik 18+ ben

Casino Bonus: Betaal met: Waardering: